WERKWIJZE EN TARIEVEN

Door het totaalconcept van Studio Zuyd houdt mijn werk niet op bij een mooi ontwerp. Zo ontvang je ook een lichtplan en zorg ik voor technische tekeningen. Ook begeleid ik je graag bij de uitvoering van het ontwerp: van het aanvragen van offertes tot het projectmanagement en de afstyling tot in de kleinste details.

 

How we work

ONTDEK HIER MIJN PROJECTEN
 

De eerste stap is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de studio in Utrecht, of online. Ik maak tijdens dit gesprek een inventarisatie van jouw wensen, het budget en de bijbehorende planning. Na dit gesprek ontvang je een offerte op maat, afhankelijk van de oppervlakte van jouw woning en de omvang van de werkzaamheden. 

Is de offerte akkoord, dan kunnen we starten met het inplannen van de drie fasen van mijn dienstverlening. 


 

The total package

Architectural 

Minimalism /

High end interiors 

Clean lines / pure materials

Thoughtful and heartfelt

Fase 1 / Schetsontwerp

WERKWIJZE EN TARIEVEN

Ik start met de inventarisatie van de betreffende ruimtes. Welke mogelijkheden zijn er? En hoe kunnen we de ruimtes zo efficiënt mogelijk indelen op basis van jouw wensen?

De uitkomsten van de inventarisatie werk ik uit in de eerste indelingsplattegronden en sfeerbeelden. Ook maak ik een voorstel voor de kleuren en materialen. Deze kun je tijdens de presentatie ervaren in de vorm van zorgvuldig uitgekozen samples.

​Na ongeveer 2 tot 3 weken presenteer ik de plannen in de studio en krijg je het ontwerp mee naar huis in een A3-boekje. 

Betreft het project een nieuwbouwwoning? Dan kan er sprake zijn van strakke deadlines voor het aanleveren van bouwkundige wijzigingen of een verlichtingsplan. In dat geval neem ik deze onderdelen mee in fase 1. 

 

Voorlopig ontwerp

Fase 2/

Na de presentatie van fase 1 volgt er een aanpassingsronde voor eventuele feedback. Wanneer dit is verwerkt, ga ik aan de slag met het ontwerp van de ruimtes in 3D.
Het project krijgt hiermee steeds meer vorm en diverse onderdelen, zoals verlichting, maatwerk, materialen en kleuren komen samen tot leven. Vanuit diverse hoeken maak ik 3D-visuals voor extra sfeerbeleving. Ook deze beelden ontvang je in een mooi A3-boekje. 

​Na ongeveer 4 tot 5 weken ben je welkom in de studio voor een tweede presentatie moment, waarbij we nog meer inzoomen op de materialen en het kleurgebruik voor onder andere de vloer, wanden en raambekleding.

Ook na deze presentatie krijg je de mogelijkheid om feedback te geven. Daarna doe ik een voorstel voor onder andere het losse meubilair, de verlichtingsarmaturen,
de binnendeuren en het deurbeslag. Hierbij houd ik rekening met je wensen en het budget. Per onderdeel kun je drie of vier opties in diverse prijscategorieën verwachten.

Heb je ook gekozen voor een badkamer of toilet ontwerp? Dan ontvang je in deze fase ook een digitale presentatie voor sanitair en tegels. 

 
 Our projects

Lorem ipsum dolor sit amet. Est repellendus praesentium qui facere aperiam aut molestiae animi qui perspiciatis omnis. Et vero eveniet ut atque quia ab quam voluptas id magni nisi. Ut iusto fugiat rem autem quis sed iusto officia VIEW PROJECTS

Fase 3 / Realisatie

Na de presentatie van het voorlopige ontwerp, volgt er een laatste aanpassingsronde en kan ik starten met de uitwerking van alle interieuronderdelen. Denk hierbij aan 2D-tekeningen van de maatwerk onderdelen en de technische tekeningen van de badkamer en het toilet. Zo weten de aannemers en installateurs precies wat er gebouwd moet worden. Daarnaast maak ik een plan voor de schilder en de vloerenlegger en, indien gewenst, een installatietekening voor de keuken.

​Zodra alle tekeningen gereed zijn, start ik met het aanvragen van offertes bij diverse partners uit mijn netwerk. Ook maak ik een volledig overzicht met alle prijzen van de benodigde diensten en items, met eventuele alternatieven. Via mijn netwerk kun je daarnaast profiteren van kortingen tussen de 5 en 20% op bijvoorbeeld meubilair, wandafwerking, verlichting en styling items.

​Houd rekening met een tijdsbestek van ongeveer 2 tot 3 weken voor de uitwerking van fase 3.


 

TARIEVEN EN DIENSTEN

L

S

M

Tarieven

Een service die past bij jouw wensen

Een nieuw huis, een verbouwing, vele keuzes: er komt al genoeg op je af. Extra fijn dus dat je bij mijn boutique interieurstudio kunt rekenen op vaste, vooraf afgesproken prijzen en dat je mijn betrokkenheid kunt uitbreiden.

De basis

Onderstaande prijzen zijn op basis van een ontwerp voor de entree, het toilet, de woonruimte en het keukengedeelte.Oppervlakte tussen de 80 en 100 m2:
vanaf €13.000Oppervlakte tussen de 40 en 60 m2:
vanaf €8.500

Oppervlakte tussen de 60 en 80 m2:
vanaf €9.500


TIP: de kosten voor een interieurarchitect kunnen gedeclareerd worden vanuit het bouwdepot


Van A tot Z

Studio Zuyd /

Wil je mijn betrokkenheid uitbreiden? Dan kan ik ook extra ruimtes in het ontwerp meenemen:

Ontwerp extra ruimtes
Vanaf €2.500 per ruimte

Styling op locatie,
Vanaf €950,00*

*Op basis van een vooraf aangegeven budget


Wil je dat ik ook het projectmanagement van je uit handen neem? Dan kan tegen een tarief van €95,00 per uur

Ben je opzoek naar iets anders en staat jouw vraag hier niet tussen?


NEEM CONTACT OP
 

Our projects

Lorem ipsum dolor sit amet. Est repellendus praesentium qui facere aperiam aut molestiae animi qui perspiciatis omnis. Et vero eveniet ut atque quia ab quam voluptas id magni nisi. Ut iusto fugiat rem autem quis sed iusto officia VIEW PROJECTS

*wanneer je een nieuwbouw woning hebt gekocht en een professionele blik wilt op de mogelijkheden voorafgaand aan de bouw. De ideale indeling, het lichtplan, elektra, domotica, het type deuren en deurbeslag: ik denk met je mee.

*wanneer je eraan denkt om je huidige woning te gaan verbouwen en begeleiding wilt bij het gehele proces. Altijd fijn om een professional mee te laten kijken die met je meedenkt en de verschillende keuzes rustig met je afweegt. 

*wanneer je geen tijd hebt om een verbouwing of verhuizing zelf te managen.
Ik neem alles voor je uit handen: van schets tot uitvoering, inclusief het aansturen van externe partijen en het waarborgen van de begroting. 

*wanneer je graag thuis wilt komen in een woonruimte die rust en luxe uitstraalt
en volledig is afgestemd op jouw wensen. Je kunt rekenen op een uniek ontwerp, door mij bedacht tot in de kleinste details.


 

Studio Zuyd is de ideale match voor jou

MATCH MADE IN INTERIOR HEAVEN