Architectural 

ABOUT STUDIO ZUYD

“Als interior designer vertaal ik jouw wensen naar een luxe interieur. Met 12 jaar ervaring in de interieurbranche weet ik alle ins en outs van het gehele traject en heb ik diverse samenwerkingspartners waarmee ik de resultaten kan neerzetten waar ik voor sta. 
 
Mijn ontwerpen kenmerken zich door een samenspel van strakke lijnen, sfeervolle verlichting en pure, verfijnde materialen. In een goed ontwerp komen deze elementen samen en versterken ze elkaar. Daarnaast zorg ik voor een gevoel van rust, balans en luxe door de indeling, het lichtplan, het maatwerk en het meubilair feilloos op elkaar aan laten te sluiten.” 

 

Minimalism /

High end interiors 

Clean lines / pure materials

Thoughtful and heartfelt

- Nathalie, oprichter en eigenaar Studio Zuyd

We have a passion to be known for good quality and high end interiors

LET's MEEt IN STYLE

SEE OUR SERVICES

Van ontwerp tot uitvoering en van projectmanagement tot styling: door het totaalconcept van mijn boutique interieurstudio kies jij een samenwerking die bij jou past. Ik houd oog voor het grote geheel en de kleinste details. 

W

O

N

Z

MIX & MATCH 

ARCHITECTUUR & INTERIEUR

PERSOONLIJKE TOUCH

Een luxe woning zonder eindeloos budget? Door slimme keuzes te maken, zorg ik voor een eindresultaat dat past binnen elke begroting. 

In mijn ontwerpen laat ik de architectuur en het lijnenspel van een interieur samenkomen. Dit zorgt voor symmetrie en rust.

Bij mijn boutique interieurstudio kun je altijd vertrouwen op persoonlijke aandacht. Samen zorgen we voor een unieke woning met een gevoel van rust en luxe. 

Studio Zuyd kompas /
Noord, Oost, Zuyd & West

TIJDLOZE UITSTRALING

De combinatie van veel detaillering, maatwerk, verfijning en luxe zorgt voor een tijdloze en eigentijds uitstraling.
Dit vormt de rode draad binnen onze ontwerpen

VIEW PROJECTS

It’s all in the details

The big picture /

Van ontwerp tot uitvoering en van projectmanagement tot styling: door het totaalconcept van mijn boutique interieurstudio kies jij een samenwerking die bij jou past.
Ik houd oog voor het grote geheel en de kleinste details.

Ik verzorg niet alleen het ontwerp van de woning, maar coördineer eventueel ook een verbouwing, bestel de meubels en waarborg de begroting.

Mijn betrokkenheid reikt tot in de details: van woonaccessoires tot de keuze van het behang. Zo kan ik de ruimtes ook op locatie afstylen voor de perfecte finishing touch. 


 

 
 Our projects

Lorem ipsum dolor sit amet. Est repellendus praesentium qui facere aperiam aut molestiae animi qui perspiciatis omnis. Et vero eveniet ut atque quia ab quam voluptas id magni nisi. Ut iusto fugiat rem autem quis sed iusto officia VIEW PROJECTS

Ga ik voor je aan de slag? Door de totaaloplossing en mijn betrouwbare netwerk van diverse uitvoerende partners, neem ik de realisatie van jouw woning helemaal uit handen. Zo werk ik al jarenlang samen met een vaste groep professionals.

Via mijn netwerk profiteer je bovendien van gunstige prijzen van onder andere het meubilair, de verlichting, stoffering, wandafwerking en stylingitems.

NEEM CONTACT OP

makes the dream work

Team work /

Seen in:

Our projects

Lorem ipsum dolor sit amet. Est repellendus praesentium qui facere aperiam aut molestiae animi qui perspiciatis omnis. Et vero eveniet ut atque quia ab quam voluptas id magni nisi. Ut iusto fugiat rem autem quis sed iusto officia VIEW PROJECTS